LinkedIn Groeiplan

4 Maanden lang zal ik je begeleiden bij het realiseren van jouw doelstellingen op LinkedIn.

Welk doel wil jij met LinkedIn behalen?

 • Leadgeneratie / Social Selling (Sales)
 • Effectiever kandidaten werven (Recruitment)
 • Personal branding / thought leadership
 • Een effectieve contentstrategie

 

Je krijgt 1-op-1 begeleiding bij het realiseren van jouw doelstellingen. Kies jouw traject:

 

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW. Je kan desgewenst in termijnen betalen.

Daarnaast kan je 4 maanden lang alles aan mij vragen m.b.t. het realiseren van jouw doelstelling. We gaan samen een beknopt actieplan opstellen. Je ontvangt een LinkedIn boek en een reeks aan opdrachten. Tussentijds worden jouw vorderingen geanalyseerd en daar waar nodig op specifieke punten bijgestuurd. Je kan je tevens aansluiten bij de online LinkedIngroep van A-cademy, waarin je ook kan sparren met gelijkgestemden.

Beperkt aantal plaatsen
Er plek voor maximaal 15 deelnemers per jaar.

Na afloop van de coachingsessie heb je het volgende bereikt:

 • Je bent bekend met LinkedIn en weet dit effectief toe te passen
 • Je hebt inzicht in de kansen en mogelijkheden van LinkedIn
 • Je bent zichtbaar op het LinkedIn
 • Je weet je het verhaal achter jouw product/dienst/oplossing effectief te vertellen
 • Je kent de belangrijkste succesfactoren en valkuilen
 • Je bent in staat krachtige content te bedenken, ontwikkelen & weet het effectief te plaatsen voor een maximaal bereik

 

Deze training is geschikt voor iedereen, die de basis nog wil opzetten, maar zeker ook voor de meer gevorderde LinkedIn gebruikers, die het e.e.a. professioneler willen gaan inzetten. Meld je nu aan en ik zal je leren om structuur en overzicht te creëren in jouw LinkedIn strategie.

Referenties:

Onlangs hebben wij een leerzame training gehad over het optimaal inzetten van LinkedIn in recruitment werkzaamheden van Alwin Zandvoort. Het waren 2 leerzame dagen waarbij we nu alweer een tijdje de vruchten van plukken. Alwin is een enthousiaste, gedreven man met veel kennis en kunde van LinkedIn. Daarnaast heeft hij veel recruitment ervaring wat voor ons optimaal heeft gewerkt. Mooi ook te ervaren dat we zeer goed op weg zijn en weer volledig zijn geïnformeerd zijn over alle mogelijkheden binnen dit platform. Johan Dijkstra - WeCruite
Echt een aanrader om een training van Alwin te volgen. Hij heeft mijn kennis in de wondere wereld van Social Media flink bijgespijkerd. Alwin is een zeer goede leermeester: erg geduldig en enthousiast. Ook nadien blijft hij met goede tips komen. Melissa Lievaart - Lievaart Trucks

Door wie:
Alwin Zandvoort, professioneel LinkedIn trainer/spreker. Ervaring: ruim 2500 trainingen, 500 lezingen en 1000 persoonlijke coachingstrajecten. Hiermee heb ik meer dan 15.000 professionals geholpen Social Media effectiever in te zetten. Sinds 2010 verzorg ik 1-op-1-coachingsessies om LinkedIn effectiever in te zetten.

Twijfel je nog?
Neem even contact met mij op om nader kennis te maken of te sparren over de mogelijkheden. Bel 06-263 163 21 of mail contact@a-cademy.nl.

Aanmelden?
Vul het onderstaande contactformulier in. Laat vooral weten welk doel je wilt bereiken met LinkedIn en welk traject jouw voorkeur heeft. Aansluitend neem ik contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Groet!

Alwin

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


WhatsApp chat